Az ingatlanabc.hu az a hely, ahol valóban találkozik a kereslet és a kínálat.

Ez az oldal Önnek szól, mert az oldalon megjelenítjük azok érdeklődését, akik:

 • ingatlant szeretnének bérelni, vagy vásárolni
 • meglévő ingatlanjaikat szeretnék kiadni, vagy eladni

Vezérlőpult

A bejelentkezést követően mindig a Vezérlőpultra irányítjuk, ahol áttekintést nyerhet az oldal legfőbb funkcióival kapcsolatban.

Ingatlanabc.hu vezérlőpult

Megtekintheti többek között:

 • a piactéren szereplő ajánlatok számát,
 • azon ajánlatok számát, amelyekre már üzenetet írt,
 • a kredit egyenlegét,
 • amennyiben hirdetést ad fel,
  • az előfizetett csomagot
  • a feladott hirdetések számát
  • elegendő-e a kredit a megújításhoz, stb.

Szuper, regisztrálok


Piactér

Az oldal egyik legfőbb eleme a piactér, ahová napi 50-100 ajánlat érkezik be. A piactér három lapfülből áll:

1. Vásárolna / Bérelne

Az első fülön olyan magánszemélyek beérkező kéréseit tesszük közzé, akik ingatlant szeretnének vásárolni, vagy bérelni, és ehhez ingatlanügynök segítségét keresik.

Önnek csak ki kell választania azt, amelyikre megfelelő ajánlatot tud tenni. Például adott egy ajánlat: Vásárolna – Hévíz – Ház – 100 m2 – 14 250 000 Ft. Ha önnek van a kínálatában Hévízen az ajánlatnak megfelelő, vagy hozzá hasonló ingatlanja, akkor nincs más dolga, mint az Üzenet küldése gombra kattintani, és elküldeni az ajánlatát.

A szöveges ajánlata mellett automatikusan megjelenítjük a nevét és elérhetőségeit, ezzel is megkönnyítve a további kommunikációt.

Ingatlanabc.hu Vásárolna / Bérelne fül

2. Eladna / Kiadna

A második fülön olyan ingatlanokat listázunk, amelyeket magánszemélyek tulajdonolnak, és szeretnének eladni, vagy kiadni. Ehhez keresnek segítséget egy ügyes ingatlanügynök személyében.

Találjon a listázott ingatlanokra vevőt vagy bérlőt! Nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot az Üzenet küldése gomb segítségével, megegyezni a feltételekről.

Ingatlanabc.hu Eladna / Kiadna fül

3. Megvásárolt ajánlatok

A harmadik fülön azokat az ajánlatokat találja, amelyeket már megvásárolt. Itt találhatja az ajánlataira érkezett üzeneteket. Emellett azokat az üzeneteket, amelyeket ön küldött más felhasználó hirdetéseire.


Szuper, regisztrálok


Egyenlegfeltöltés

Az ajánlatok elküldése kreditbe kerül, a kredit egyenlegét az Egyenleg menüponton belül az Egyenlegfeltöltés almenüre kattintva tudja feltölteni.

Ingatlanabc.hu Egyenlegfeltöltés

Előfizetés

Amennyiben szeretné a portfóliójában szereplő ingatlanokat meghirdetni az Ingatlancsoport oldalain, akkor erre is van lehetősége.

Ingatlanabc.hu Előfizetés

A kreditegyenlege segítségével előfizethet hirdetési csomagokra. Ezt a Hirdetéskezelő menüponton belül a Csomag előfizetés almenüpont alatt teheti meg.

Rendelkezésére állnak 10-es, 25-ös, 50-es és 100-as hirdetéscsomagok. Például a 25-ös csomagot kiválasztva 25 aktív hirdetése lehet az Ingatlancsoport rendszerébe. Az ajánlatait a Hirdetéseim menüpont alatt menedzselheti. A hirdetéscsomag előfizetési ideje 30 nap, de lehetősége van bekapcsolni az automatikus meghosszabbítást. Így nem kell figyelnie a hirdetéscsomag lejárati idejére, a rendszer automatikusan levonja a kreditet a kreditegyenlegéből.

Természetesen ezt bármikor módosíthatja, sőt: bármikor válthat kisebb vagy nagyobb csomagra is.

Kisebb csomagra történő módosításkor arra kell figyelnie, hogy az aktív hirdetések száma ne legyen több, mint a kisebb csomag hirdetésszáma. Természetesen nagyobb csomagra is válthat. A csomagszám feletti hirdetések esetében a rendszer a legrégebbi hirdetéseket archiválja.

FONTOS: amennyiben hitelesíti magát, úgy a 10-es hirdetési csomagot INGYENESEN biztosítjuk Önnek. Ez a csomag havonta frissül ingyenesen fiókjában.

A hitelesítés nem más, mint hogy az Önhöz tartozó területi képviselőnk személyesen felkeresi Önt, és meggyőződik róla, hogy valóban ingatlanos.

A fiókjához töltsön fel jó minőségű profilképet, hiszen statisztikáink szerint a profilképpel rendelkező ingatlanosok több megkeresést kapnak. Ha minden adatot megad, akkor a rendszer egyszeri 1000 kreditet ad automatikusan ajándékba, amellyel ki is próbálhatja a piacteret. Az első benyomás fontosságáról nem kell Önnek beszéljünk, ezért a bemutatkozásában írja meg például, hogy melyik ügynökséghez tartozik, milyen tapasztalattal rendelkezik, képesítések, díjak, elismerések, és minden fontos információt, amelyek segítségével biztosan Önt válasszák az Ingatlancsoport rendszerét használó felhasználók.

Kérdéseire választ kaphat az oldalon elhelyezett Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) szekciókban, ahol a legtöbbször elhangzott kérdéseket és a válaszokat listáztuk. Amennyiben ott nem találta meg a választ forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz


Szuper, regisztrálok